Symposium Doorbraaknetwerk Groningen 20 februari 2023

Op maandagmiddag 20 februari was het Symposium Doorbraaknetwerk Groningen voor sociaal professionals van WIJ Groningen en de gemeente Groningen. Bekijk de foto-impressie.

Fotografie: Bert Lanting en Diana Stubbe

Aanleiding en invulling symposium

Medewerkers van deze twee organisaties hebben een gezamenlijke opdracht vanuit het Coalitieakkoord. Dat is de aanleiding voor het symposium. Zodat iedereen die betrokken is of wil worden bij het Doorbraaknetwerk de gelegenheid heeft om elkaar te ontmoeten, om kennis te maken, om bij te praten over doorbraak en over het lerend netwerk.

Tijdens het symposium zijn er inspirerende voorbeelden en wordt duidelijk welke actuele vragen er spelen rondom Doorbraak. De organisatoren willen met het symposium verder bouwen aan een sterk Gronings netwerk.

Lees meer doorbraaknieuws

Kansrijk Groningen en Doorbraak verliefd

Kansrijk Groningen en Doorbraak verliefd

Twee aanpakken met meer overeenkomsten dan verschillen. Kansrijk Groningen en Doorbraak realiseren beiden dat inwoners van Groningen die klem zitten een oplossing en de regie op hun leven krijgen. Tijdens de Buddy Building op 6 april maakten bevlogen medewerkers van de twee aanpakken kennis met elkaar. En nu zijn ze helemaal verliefd...

Lees verder
Doorbraaknetwerk Groningen – altijd een oplossing

Doorbraaknetwerk Groningen – altijd een oplossing

Doorbraak is een nieuwe standaard om als professional in het sociaal domein maatwerk te leveren. Wanneer alle bestaande oplossingen niet werken, zet je maatwerk in met de Doorbraakmethode.

Lees verder
Ook doorbraken buiten de gemeentegrenzen

Ook doorbraken buiten de gemeentegrenzen

Het Doorbraaknetwerk Groningen heeft als opdracht het borgen van de ontwikkelde werkwijze en het lerend netwerk in de gemeente Groningen.

Lees verder